boka

Kundservice

Fridens personal och terapeuter är väldigt familjära och närvarande. Vi är här för att hjälpa och ge råd. Vi erbjuder våra kunder ett medlemskap där vi erhåller era uppgifter som e-mail, adress och telefon etc. Vi kan då skicka ut speciella förmåner till er och informera om ändrade öppettider mm. Ni får också ett krysskort som innebär rabatter på behandlingar.

Med det ökande tempot i dag är det lätt att glömma bort att man ska ta massage emellanåt. Vi kan påminna våra medlemmar att varva ner genom att skicka ett sms eller ett mail när det gått får lång tid mellan behandlingarna.

Fridens vill ju helst se att ni tar emot behandlingen på bästa sätt därför vill vi att ni kommer 15 minuter innan behandlingen börjar så ni antingen bara kan sitta och ta det lugnt med en kopp grönt te i vår lounge eller basta och värma musklerna innan behandlingen. Med en kropp och hjärna som har varvat ner innan vi börjar går det fortare att slappna och du får mer ut av behandlingen.
Anledningar till att välja Fridens som er friskvårds- partner.

Vi har ett brett nätverk inom friskvård
Kvalitet och långsiktstänkande
Paketpris efter era behov

Vi är erfarna och kompetenta terapeuter.
Vi är medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Om Fridens

Ägare till Fridens
Jag har 10 års erfarenhet av terapeutisk massage, jag jobbar djupgående och blandar med tryck på akupunkturpunkter. Jag anpassar mig efter dina behov.
Jag blandar olika tekniker efter behov, Klassisk massage, Revolving, Muskulering, Strain and Couterstrain. Du bestämmer själv vilket tryck du vill ha från djupgående till...
Lena Fjällman är utbildad Coach samt Holografisk Kinesiolog. Jobbar med helheten
Jag är utbildad kundaliniyogalärare vid Golden Bridge Yoga, USA, under ledning av Gurmukh. Lärarutbildningen gick jag i Indien. Jag är också utbildad i naad...
Jag är utbildat stressterapeut och massör. Jag jobbar djupgående och avslappnande.
Jag är av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör. Jag utför klassisk massage, idrottsmassage samt fotmassage, och spabehandlingar.