boka

 

Woman doing yoga on jetty

Viryayoga

Viryayoga förenar det bästa från två världar. De kunskapsbaserade, systematiska västerländska perspektiven samsas med det holistiska och andliga österländska. Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inre är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska. Vi bryr oss både om ligament och de stora livsfrågorna. Ordet virya betyder kraft, energi och entusiasm på sanskrit. Viryayoga både ger och är exakt det.

Jag jobbar med 10 moduler som gör att kroppen får en bra helthetsträning, många övningar är för att öppna upp i bröstet och höft.  Lägger ihop det med ett filosofiskt perspektiv och biomekanik så ni vet att ni gör helt rätt och inte skadar er. Virja yoga är noga studerat av sjukgymnaster och naprapater för att det anatomiska ska hålla.

Pris 1800 kr 10ggr

Anmälan till fridens@fhz.se, tel. 08 653 6536

Agneta Wennerbo är har gjort yoga i 15 år, utbildat i Italien och i Sverige. Hon gör en blandning av flödesyoga där det både stående, sittande och mycket andning och avslappning. I slutet av hennes pass kan det blir en ledd avslappnings övning med positiva suggestioner. Agneta är även utbildat i hypnos och NLP (Neuro Languistic Programming). Välkommen.

"Jag har vet ingen bättre träning än det här. Jag blir även positivt och glad samt målmedveten med yoga. Förutom att kroppen blir mjuk och stabil så känns det verkligen att jag utvecklas mentalt. Det är en livslång terapi som jag aldrig tröttnar på" //Agneta

 

Solhälsning på Klossar

Chaturanga