boka

Fridens Fukt och Energi kur 45 min 590 kr

En härlig Ansiktskur med rengöring, massage mask och massage, där huden får extra energi och fukt. Vi använder det allra bästa från Maria Åkerberg den här behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst.

Moisturising Masken som vi använder tillför huden fukt med hjälp av olika fuktbevarande örtsalter och kallpressad Jojobaolja. Stärkande Mandarinolja och cellförnyande Neroliolja höjer effekten ytterligare.

Nerolioljan som kommer från blommor på pomeransträdet (bitterapelsinträdet), lindrar och lugnar huden, stimulerar cellförnyelse samt förebygger brustna blodkärl. Oljan används mot graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud. Den är mentalt uppiggande samt lugnande för nervsystemet.

Fridens Ansiktsdelux 690 kr

En lyxig ansiktskur med det finaste och bästa rengöringen, samt en massage med uppstramande oljor och creme, sedan en peeling med papaya som sedan aktiverar dina hudceller genom att det är enzymer i. Därefter lägger vi en djupgående mask för uppstramande och avslappnande. Olja, ögenoncreme, serum, samt en dagcreme läggs på efter det.

Saltskubb och Massage med Cirkulation/Relax oljor 790kr

Kom och få en ljuvlig saltskrubb och ta bort döda hudceller. Efter masserar vi in ljuvliga oljor från Maria Åkerberg. 60 min.