boka

Stresshantering med Mediyoga & NLP

5 Veckors program

Vi vill till ett väldigt förmånligt pris erbjuda er som har varit/är stressade ett effektivt program som vi vet kan förändra dig till det bättre. Det här programmet ger dig ett verktyg till att andas bättre, ett mentalt lugn, individuellt yoga program, det ger dig perspektiv, och mycket mer. Det vi hoppas på är att förändra din stress på väldigt kort tid och som ger resultat på lång sikt.

 

Vad ingår

  • 90 min individuell coaching där du bl.a. får ett medicinskyoga program som du gör hemma 10 min varje dag.
  • 60 min individuell mental omprogrammering med positiva suggestioner
  • 4 ggr 75 min grupp yoga
  • 1 60 min grupp meditation med mental omprogrammering med positiva suggestion
  • Uppföljning i grupp.

Start 29 aug-26 september

måndag kl 19:00

Pris 1900 kr du kan också gå bara mediyoga då är kostnaden 900kr

Anmälan till Agneta 070 2655907 (först till kvarn)

 

Mediyogan

Vi kommer att ha en session då vi har ett samtal där du berättar och svarar på ett antal frågor om dig själv.

Utifrån det berättar jag lite om chakrasystemet som är kroppens energisystem enligt yogan. Det blir lätt obalanser i energisystemet dels av händelser i barndomen, emotionella upplevelser, stress eller annat som hänt i ditt liv. Vi stoppar ofta för mycket i ryggsäcken och hoppas att det ska försvinna. Men det lagras i kroppen och sätter sig som spänningar eller obalanser i energisystemet.

Därefter får du en läxa att göra under kursens gång, yogaövningar, andningsövningar och en meditation. Det är viktigt att den läxan känns bra för dig, så att du verkligen känner att du vill göra den. Alla dagar känns kanske inte så kul, men försök. Det viktigaste är att du tagit tag ha om ditt liv och din stress.

På yogapassen vi har tillsammans kommer vi att göra sköna lugna pass och andas långa djupa andetag, ta oss tid så att du hittar till andetaget. Efter yogaövningarna är det en stunds djupavslappning. Vi avslutar med en meditation.

 

NLP, Neorolingvistik Programming,

Här programmerar vi om ogynnsamma beteenden med hjälp av mentla bilder och suggestioner. Genom ett samtal så sätter vi vilka situationer du behöver ändra på för att minska din stress. Därefter så får du slappna av i kroppen. Vi tittar på de inre bilder som vi tillsammans kommit fram till och förändrar dem genom NLP tekniker. Målet är att du sedan i vardagen inte kommer uppleva dessa situationer som stressande.

 

Kl 18:30

Kostnad 1900kr

Tibetans skål Meditation Workshop

Genom vibrationen av klangskålarna får du uppleva en djup avslappning. Vibrationen går igenom hela kroppen och balanserar kroppens (prana) energi. Stress och emotionell spänning släppas.

Meditationer börjar med pranayama (andningsövningar) och därefter ligger du ner medans Ana spelar på Skålarna under en timme. Efteråt du kan komma tillbaka sittande eller stående.

För bokning: info@anakaruna.se, 0765575098

Rawfood Workshop

Känner du ett behov av mer energi, större fokus, bättre sömn, psykiskt välmående, eller friskare hy?

En övergång till mer Raw Food kan lösa många av dina problem på kort tid!

Nu kan vi hjälpa dig att komma igång med att ändra din kost, med stöd av andra, på endast 500 timmar (21 dagar)!

På den här föreläsningen med Maria Troive Lindell, får du en grundlig genomgång i orsakerna till att så många ätit sig friska med hjälp av Raw Food. Du kommer under kvällen att:

  • Bli inspirerad och motiverad att äta mer levande och enzymrik kost.
  • Förstå och kunna förklara på vilket sätt rawfood kan rena och påverka både kroppen och sinnet.
  • Få värdefulla tips och hjälp med hur du ska tänka under övergångsfasen, medan du lär dig ett nytt sätt att laga och äta mat.

Anmäl dig till agneta@fhz.se eller 0702655907

Yogaworkshop

Vi kommer yoga i två timmar vi går igenom grundtekniker och bra övningar att göra när man får ont i kroppen. Terapeutisk yoga samt en skön djup avslappning med meditation. Efteråt dricker vi te och pratar.

Lördag den

Anmäl dig till agneta@fhz.se eller 0702655907